Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Hej dziewczyny Dzisiaj znalazlam chwile czasu i postanowilam sie wybrac po baby box dla mojego dziecka.Wiec z Apotek 1 dostalam od razu w pierwszej lepszej do ktorej weszlam ,a z Vitus apotek to chyba graniczy z cudem ,bylam chyba w 5 placowkach i w zadnej nie maja wiec zrezygnowalam
Wybiore sie moze innym razem ,moze bede miala wiecej szczescia Czy wy tez tak mialyscie czy dostalyscie bez problemu ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
dzięki dziewczyny napiszcie czy z ubraniami damskimi i męskimi też tak jest

bepanthen ogólnie na ranki otarcia słowo panthen to składnik który leczy oparzenia można w pachwinki na zgjęcia rączek pod szyję
na ciemieniuchę po kąpieli dużo oliwki jeszcze raz dużo i nałożyć czapeczkę bawełnianą i wyczesać wrecz delikatnie zdjąć to co odchodzi podkreślam delikatnie głównie jak dzidzia ma długie włoski mój miał takie gluciki powinny odpadać na drugi dzień w kąpieli ciemieniucha to taka skórka twarda sucha trzeba ją dobrze oliwą zalać by nasiąkła uważać na bużkę dzidzi czapeczka będzie do wyrzucenia zabieg powtarzać do skutku góra u nas 2x i po ciemieniuszce na sucho odradzam wyczesywanie uszkadza skórę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
aaa i czapeczkę zakładamy tak na godzinkę pierzemy i na drugi dzień zostawiamy wrecz czapeczka ma być naoliwiona ja ciapałam oliwką jeszcze na czapeczkę
podziała i to szybko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
Kakariki JEDYNA PACZKĄ JAKIEJ NIE OTRZYMAŁAM TO PACZKA Z LIBERO POZOSTAŁE BEZ PROBLEMU POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
dzieki lizzi walczę z tą ciemeniuchą na wszystkie sposoby dzisiaj byłam u pani doktor i powiedziała to samo dużo oliwki tylko mówiła żeby nie rozczesywać ,a jeśli tak bardzo chce to delikatnie jak mi pokazała książkę w której miała zdjęcia różnych dzieci z ciemieniuchą to się przeraziłam jak to dziadostwo może okropnie wyglądać.
Dzisiaj ważyłam Adasia i waży już 6400kg duży chłop ma dwa i pół miesiąca a ubranka zakładam 68 i myślę że niedługo z tego wyrośnie
Lizzi jeśli chodzi o ubrania damskie lub męskie to również jest tak samo ja i mój mąz tylko tutaj kupujemy ubrania, a promocje zawsze gdzies są a nawet bez nich nie jest tak drogo. Ja wczoraj Adasiowi kupiłam body za 30 kr oczywiście z promocji ale takie inne za 80kr więc mysle że nie jest to drogo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Ewelina to Twoj Adas juz przerosl moja Zuzie hihih
Zuzia 22.08 skonczyla 3 miesiace i wazy 5600g i tez ubieramy juz ubranka na 62-68
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
A moja Julka ma prawie 3 tygodnie i wazy 4300 Co do ubran,to ja ubieram sie tylko tutaj. Ale moj maz tylko w Polsce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
Kasia mój mały jak sie urodził to ważył 4120kg także duży był i duży jest ale dzieci rosną , wszystko widze po ubrankach już pudło odłożyłam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
Karolina :)
(Karolina2)
Początkujący
hej
jejku ja tutaj cierpię na bezsenność.
Jakoś ciężko mi zasnąć...
co do dużych dzieci, moja Hania to jest kawał kobietki, wygląda jakby miała dobre 3 lata a skończyła dopiero 2
mam tylko nadzieję że nie będzie miała wielkiej stopy tzn że jej przystopują te stópki ze wzrostem, bo już ma duże ale jest wysoka.
Dziś upiekłam ciasto marchewkowe i jest zaje***** nigdy nie miałam odwagi go upiec bo jakoś tak mi ta marchew nie podchodziła ale skusiłam się i jest bomba szybkie, łatwe i pyszne
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Monika Wójcik
(Niusia89)
Nowicjusz
Ewelina strasznie duży ten Twoj bobasek ale to dobrze ze tak rośnie a z tą ciemieniucha to rzeczywiście utrapienie...moj Gabryś ma tylko troszke ale nie moge sie pozbyc tego do konca

Kasia jak tam pobyt w Polsce? ale Ci zazdroszcze bo też bym chciała troszke wygrzac sie na słoneczku my dopiero lecimy za miesiac ochrzcic naszego szkrabka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok